О НАМА

Више од десет година смо са Вама. Знамо шта волите, како да Вас угостимо, како да од боравака у нашем ресторану направимо догађај који ћете препичати пријатељима. За Вас увек имамо спремна свежа најквалитетнија јела традициналне кухиње али и јела са роштиља, рибу, колаче. Kод нас ће свако пронаћи нешто што ће памтити и што ће га поново вратити у ресторан Ћирибу ћириба.

Место којем се радо враћате

Ресторан Ћирибу ћириба

Домаћа кухиња, јела са роштиља и остала понуда хране и пића врхунског квалитета се код нас подразумевају. Амбијент за препричавање и љубазно особље су нам највећа препорука. Атмосферу из нашег ресторана нећете заборавити. Посетите нас и уверите се у препоруке наших гостију.

Добар глас се далеко чује

Други о нама

Глас о нашим домаћим специјалитетима прочуо се далеко и стигао до екипе канала Гастромаратонац. Указали су нам част да их угостимо. Обишли су бројне ресторане у Србији и региону. Њихов стручни суд нас мотивише да наставимо да радимо оно што најбоље знамо, да правимо специјалитете по којима ћете нас дуго памтити. Kакви су њихови утисци можете погледати на њиховом Yоутубе каналу а ми им се још једном захваљујемо на посети.

logo-ciribu-futer

Контакт

Радно време:

Радни дан: 11:00 –  00:00 h
Субота: 09:00 – 02:00 h
Недеља: 12:00 – 21:00 h

Scroll to Top