JELOVNIK
Autentična tradicionalna jela, raznolika ponuda hrane i pića osvojiće i najzahtevnije gurmane. Pored jela sa roštilja sa ponosom Vam možemo ponuditi i tradicionalne gurmanske specijalitete, koje ćete teško pronaći na drugim mestima.
JELOVNIK
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porta posuere blandit. Ut hendrerit ipsum vel pretium malesuada. Integer luctus tincidunt nulla, eu ullamcorper orci. In hac habitasse platea dictumst. Integer mollis magna eleifend turpis posuere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porta posuere blandit. Ut hendrerit ipsum vel pretium malesuada. Integer luctus tincidunt nulla, eu ullamcorper orci. In hac habitasse platea dictumst. Integer mollis magna eleifend turpis posuere
Slider

Za dobro jutro

DORUČAK-FRUŠTUK

Uz svaki doručak se služi čaša mleka ili jogurta
59600344_120799335783227_1709936288164724525_n

Domaća kajgana  220
(Šunka ili sir)

Jaja na oko  220
Domaća lepinja sa kajmakom 200

Nadničarski sendvič  240
(Kajmak, pršuta, paradajz, zelena salata u domaćoj lepinji)

Uštipci 220
(Domaći uštipci sa pavlakom i urnebesom)

Medeni doručak  220
(Uštipci džem, puteri i med)

Kačamak – Palenta 210
(Sa kajmakom ili domaćim sirom)

Prženice 220
Doručak kuće 350
(3 jaja na oko, 2 viršle, urnebes, domaći sir, paradajz i lepinja )

Punjene prženice*** 340
(Prženice zapečene sa domaćim sirom, slaninom i dimljenim sirom )

Omlet Ćiribu Ćiriba*** 290

Paorski doručak*** 300
(2 jaja na oko, pečen aslanina, urnebes, paradajz i uštipci )

Meze

HLADNA PREDJELA

23416678_136657930323802_5307396172632031232_n

Njeguška pršuta – 100g  490

Svinjska pršuta sa Zlatibora – 100g  400

Domaći sremački kulen – 100g  380

Domaći mladi sir – 100g  200

Sjenički sir – 100g  230

Pihtije (U sezoni)  – 400g  430

Domaći kajmak – 100g 280

Sirevi Srbije – 250g  450

Mezetluk – 200g  540
( svinjska pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, urnebes, beli sir, kajmak)

Ćiribu Ćiriba tanjir *** – 400g  980
( svinjska pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, urnebes, sjenički sir, lepinja)

Masline – 100g 180

Domaći ajvar (blagi ili ljuti) *** – 100g  260

Meze

TOPLA PREDJELA

30855438_752783991583334_7355304865049870336_n

Sir „škripavac“ *** – 200g  390
(lički specijalitet, sir ispečen na roštilju sa maslinovim uljem )

Pečurke na šumarski način – 250g  350
( 4 vrste pečuraka zapečen eu rerni sa kajmakom )

Pohovana paprika sa sirom –  350

Pohovana paprika sa sirom – 350

Rolovana punjena paprika sa kajmakom *** –  390

Rolovane suve šljive – 320

Za dobar početak

SUPE I ČORBE

supe-i-corbe-restoran-ciribu

Pileća supa sa domaćim rezancima – 180

Teleća čorba – 230

Jagnjeća čorba – 220 

Riblja čorba ( u vreme posta) – 230 

Potaž dana –  200

Svakog dana 4 kuvana jela

DNEVNA PONUDA KUVANIH JELA

kuvana-jela-ciribu-ciriba-restoran

Gulaš – 420

Mućkalica –  400

Punjene paprike – 390 

Sarmice od zelja –  390

Pileći sote  – 420 

Gulaš od divljači – 690 

Ribić na kajmaku – 490

Sataraš sa svinjskom šniclom –  390

Prebranac – 340

Pasulj sa dimljenim mesom*** – 360 

Butkica i kolenica
u kiselom kupusu ***   1 kg – 990

( u sezoni )

Sezonsko kuvano jelo – 390
( grašak, musaka, paprikaš, sladak kupus, đuveč… )

Po izboru šefa kuhinje

GURMANLUCI

- samo četvrtkom -

GURMANLUCI-CIRIBU

Teleća glava u škembetu *** – 520

Škembići  –  400

Jagnjeća sarmica – 370 

Brizle na žaru –  490

Dimljena crevca na žaru  – 480 

Juneći repovi u saftu*** – 490 

Tripice – 440

Na ćumuru spremljena

JELA SA ROŠTILJA

- Uz svako jelo prilog domaći krompir ili grilovano povrće -

jela-sa-rostilja--restoran-ciribu

Pljeskavica  –  350gr   620

Pljeskavica na kajmaku  –  350gr  680

Gurmanska pljeskavica  –  350gr  690

Punjena pljeskavica***  –  350gr  710

Punjena pljeskavica sa mladim kajmakom***  –  350gr  720

Ćevapi  –  350gr   620

Gurmanski pikant ćevapi na ljutenici*** –  350 gr   710
( ćevapi punjeni sa ljutom svežom paprikom, servirani na domaćoj ljutenici )

Domaća dimljena (tanka) kobasica  –  350gr  600

Vešalica bela  –  350gr   700

Dimljena vešalica***  –  350gr  780
(vešalica od svinjskog vrata dimljena na bukovom drvetu)

Pileći file  –  350gr  640

Pileći batak  –  350gr   620

Ćureći file na žaru  –  350 gr   790

Dimljena crevca na žaru  –  350gr  480

Leskovački uštipci  –  350gr  690

Rolovana pileća džigerica  –  350gr  620

Svinjski ražnjić  –  350gr  650

Dimljeni batak  –  350gr  690

Dimljeni MIKS***  –  350gr  720
(dimljena kobasica, dimljeni batak i dimljena vešalica)

Mešano meso (za jednu osobu)  350gr  720

Gurmanski zalogaj***  –  700gr  1320
(ćevapi, pljeskavica, pileći file, dimljena vešalica, bela vešalica, kobasica i mućkalica)

Izdvajamo

PREPORUKA ŠEFA KUHINJE

- Uz svako jelo prilog domaći krompir ili grilovano povrće -

SPECIJALITETI-CIRIBU

Dimljena svinjska rebra  –  500gr   710
(rebarca dimljena na bukovom drvetu ispečena na roštilju na ćumur)

Harmonika rebra  –  1kg   1600
(svinjska rebra u pikant sosu)

Piletina Ćiri bu Ćiri ba –  400gr  800
(pileći file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom i serviran na miksu zelenih salata)

Svinjski file Ćiri bu Ćiri ba –  400gr  820
(svinjski file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom )

Ćevapi a la „Avram“-  350gr  740
(ćevapi zapečeni sa dimljenim sirom, slaninicom, kajmakom i domaćim krompirom)

Vojvođanska piletina-  350gr  730
(zapečena piletina u sosu sa domaćim mlincima iz naše kuhinje)

Ćuretina sa mlincima-  350gr  780
(ćureći file zapečen sa domaćim mlincima u belom sosu)

Carska ćuretina  –  350gr  850
(ćureći file ispečen na roštilju na ćumur sa sosom od 4 vrste pečuraka)

Dunduna ćuretina  –  450gr   960
(ćureći file punjen pršutom, sirom i brusnicom, pohovan u orasima i kornfleksu, preliven sosom od brusnica)

Batak a la „Pjeva“  –  350gr   820
(pileći batak punjen sa njeguškom pršutom, rolovan slaninicom i zaliven sa sosom od kajmaka)

Karađorđeva šnicla  –  350gr   790
(pileća ili svinjska)

Bečka šnicla  –  350gr   770
(pileća ili svinjska)

Cvejina „poslastica“   –  400gr   910
(bela vešalica punjena sa dimljenim sirom, pršutom i kiselim krastavčićima i zalivena sa sosom od 4 vrste pečuraka)

Kraljsevski medaljoni  –  400gr   830
(svinjski medaljoni rolovani slaninicom i punjeni urnebesom)

Biftek na žaru   –  300gr   1450

Biftek – peper stek/gorgonzola/šumarski  –  300gr   1650
(šumarski biftek je sa sosom od 4 vrste pečuraka)

Biftek u ulju   –  300gr   1700

Izdvajamo

SPECIJALITI PO DANIMA

riba-restoran-ciribu

Sreda . Butkica ispod sača   –  1kg   1300

Petak – Rebarca ispod sača  –  300gr 790

Nedelja- Teletina ispod sača  –  300gr 1040

Uvek sveža

RIBA

riba-restoran-ciribu

Pastrmka na žaru   –  1kg   1700
(servirana sa spanaćem na naš način)

Smuđ na žaru  –  1kg  2400

File dimljene pastrmke***   –  350gr  990

PRILOZI

prilozi

Sos po izboru   –  100gr   180
(gorgonzola, peper, šumarski, kajmak )

Domaći krompir  –  160

Grilovano povrće  –  210

Domaća ljutenica  –  170

PECIVO

lepinje-pecivo

Domaća lepinja  –  70

Tortilja sa roštilja  –  60

Domaća lepinja sa integralnim brašnom i semenkama***   –   80

Štapići sa ljutenicom  –  220 

Proja  –  100 

Zdrave domaće

SALATE

salate-restoran-ciribu

Šopska salata  –  240
Srpska salata  –  220
Sveža kupus salata  – 180
Kiseli kupus (u sezoni)  –  200
Paradajz  –  200
Paradajz sa sirom  –  220
Krastavac  –  200
Kiseli krastavac  –  160
Pečena lučena paprika  –  2kom  210
Pečena ljuta paprika – 1kom   80

Sveža ljuta paprika –  1kom   70
Tarator salata – 250
Sezonska salata (turšija, cvekla)  –  180
Vitaminska salata –  280
Urnebes salata  –  230
Zelena salata  –  170
Bašta salata za dve osobe  –  390
Moravska salata (paradaajz, pečena paprika i luk)  –  280

Slatke, slasne

POSLASTICE

restoran-ciribu-poslastice

Domaći koh karamel/šumsko voće  –  250
Čokoladna torta reforma –  290
Tulumba  –  240
Tulumba punjena sa sladoledom od vanile***  – 310
Sutlijaš sa vanilom  –  220
Kadaif  –  240
(grčki kolač sa pistaćima i orasima)

Domaće bakine palačinke  –  3kom  270
(džem od šipka, eurokrem)
Kesten pire (u sezoni)  –  290
Sladoled  –  1kugla   90

Kontakt

Radno vreme:

Radni dan: 09:00 –  24 h
Subota: 09:00 – 02:00 h
Nedelja: 12:00 – 21:00 h

Scroll to Top