Za dobro jutro
DORUČAK-FRUŠTUK
Uz svaki doručak se služi čaša mleka ili jogurta

Domaća kajgana 320
(Šunka ili sir)
Jaja na oko 320
Domaća lepinja sa kajmakom 280
Nadničarski sendvič 340
(Kajmak, pršuta, paradajz, zelena salata u domaćoj lepinji)
Uštipci 310
(Domaći uštipci sa pavlakom i urnebesom)
Medeni doručak 310
(Uštipci džem, puteri i med)
Kačamak – Palenta 280
(Sa kajmakom ili domaćim sirom)
Prženice 320
Doručak kuće 440
(3 jaja na oko, 2 viršle, urnebes, domaći sir, paradajz i lepinja )
Punjene prženice*** 420
(Prženice zapečene sa domaćim sirom, slaninom i dimljenim sirom )
Omlet Ćiribu Ćiriba*** 390
Paorski doručak*** 420
(2 jaja na oko, pečen aslanina, urnebes, paradajz i uštipci )
Meze
HLADNA PREDJELA

Njeguška pršuta – 100g 590
Svinjska pršuta sa Zlatibora – 100g 440
Domaći sremački kulen – 100g 560
Pirotski beli sir – 100g 280
Sjenički sir – 100g 250
Pihtije (U sezoni) – 400g 460
Domaći kajmak – 100g 320
Sirevi Srbije – 250g 620
Mezetluk – 200g 850
( svinjska pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, urnebes, beli sir, kajmak)
Ćiribu Ćiriba daska *** – 400g 1350
( svinjska pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, urnebes, sjenički sir, lepinja)
Masline – 100g 270
Domaći ajvar (blagi ili ljuti) *** – 100g 320
Meze
TOPLA PREDJELA

Sir „škripavac“ *** – 200g 490
(lički specijalitet, sir ispečen na roštilju sa maslinovim uljem )
Pečurke na šumarski način – 250g 440
( 4 vrste pečuraka zapečen eu rerni sa kajmakom )
Pohovana paprika sa sirom – 440
Rolovana punjena paprika sa kajmakom *** – 450
Rolovane suve šljive – 440
Topeno sirenje 400gr – 600 *novo*
(makedonski specijalitet – tri vrste sira
zapečeni sa slaninicom)
Za dobar početak
SUPE I ČORBE

Pileća supa sa domaćim rezancima – 260
Teleća čorba – 310
Jagnjeća čorba – 300
Riblja čorba ( u vreme posta) – 290
Svakog dana 4 kuvana jela
DNEVNA PONUDA KUVANIH JELA

Gulaš sa pireom – 640
Mućkalica – 600
Punjene paprike sa pireom – 520
Sarmice od zelja – 540
Ribić na kajmaku sa pireom – 640
Sataraš sa svinjskom šniclom – 550
Prebranac – 440
Pasulj sa dimljenim mesom*** – 460
Butkica i kolenica
u kiselom kupusu *** 1 kg – 1500
( u sezoni )
Sezonsko kuvano jelo – 490
( grašak, musaka, paprikaš, sladak kupus, đuveč… )
Po izboru šefa kuhinje
GURMANLUCI
- samo četvrtkom -

Teleća glava u škembetu *** – 720
Škembići – 600
Jagnjeća sarmica – 550
Brizle na žaru – 720
Dimljena crevca na žaru – 700
Juneći repovi u saftu*** – 750
Tripice – 640
Na ćumuru spremljena
JELA SA ROŠTILJA
- Uz svako jelo prilog domaći krompir ili grilovano povrće -

Pljeskavica – 350gr 820
Pljeskavica na kajmaku – 350gr 880
Gurmanska pljeskavica – 350gr 890
Punjena pljeskavica*** – 350gr 910
Sremačka pljeskavica – za 2 osobe – 600gr 1420 *novo*
(pljeskavica punjena sa sremskim sirom)
Ćevapi – 350gr 820
Gurmanski pikant ćevapi na ljutenici*** – 400 gr 910
( ćevapi punjeni sa ljutom svežom paprikom, servirani na domaćoj ljutenici )
Domaća dimljena (tanka) kobasica – 350gr 770
Vešalica bela – 350gr 930
Dimljena vešalica*** – 350gr 1050
(vešalica od svinjskog vrata dimljena na bukovom drvetu)
Pileći file – 350gr 820
Pileći batak – 350gr 790
Ćureći file na žaru – 350 gr 950
Dimljena crevca na žaru – 300gr 700
Leskovački uštipci – 400gr 920
Rolovana pileća džigerica – 350gr 720
Svinjski ražnjić – 350gr 850
Dimljeni batak – 350gr 840
Dimljeni MIKS*** – 350gr 910
(dimljena kobasica, dimljeni batak i dimljena vešalica)
Mešano meso (za jednu osobu) 400gr 910
Gurmanski zalogaj (za dve osobe)*** – 850gr 1800
(ćevapi, pljeskavica, pileći file, dimljena vešalica, bela vešalica, kobasica i mućkalica)
Izdvajamo
PREPORUKA ŠEFA KUHINJE
- Uz svako jelo prilog domaći krompir ili grilovano povrće -

Harmonika rebra – 1kg 2100
(svinjska rebra u pikant sosu)
Piletina Ćiri bu Ćiri ba – 450gr 980
(pileći file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom i serviran na miksu zelenih salata)
Svinjski file Ćiri bu Ćiri ba – 450gr 1030
(svinjski file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom )
Sremački svinjski file – 450gr 1070
(svinjski file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom)
Ćevapi a la „Avram“- 450gr 950
(ćevapi zapečeni sa dimljenim sirom, slaninicom, kajmakom i domaćim krompirom)
Vojvođanska piletina- 450gr 910
(zapečena piletina u sosu sa domaćim mlincima iz naše kuhinje)
Ćuretina sa mlincima – 450gr 990
(ćureći file zapečen sa domaćim mlincima u belom sosu)
Dimljena butkica sa mlincima – 450gr 950
Carska ćuretina – 350gr 1080
(ćureći file ispečen na roštilju na ćumur sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Dunduna ćuretina – 500gr 1300
(ćureći file punjen pršutom, sirom i brusnicom, pohovan u orasima i kornfleksu, preliven sosom od brusnica)
Batak a la „Pjeva“ – 450gr 1020
(pileći batak punjen sa njeguškom pršutom, rolovan slaninicom i zaliven sa sosom od kajmaka)
Karađorđeva šnicla – 500gr 1020
(pileća ili svinjska)
Bečka šnicla – 400gr 970
(pileća ili svinjska)
Cvejina „poslastica“ – 450gr 1130
(bela vešalica punjena sa dimljenim sirom, pršutom i kiselim krastavčićima i zalivena sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Kraljsevski medaljoni – 400gr 1050
(svinjski medaljoni rolovani slaninicom i punjeni urnebesom)
Fantazija ćevapi – 450gr 1200 *novo*
(koktel ćevapi sa seckanom pečenom paprikom
i kajmakom, servirano na tortilji)
Biftek na žaru – 300gr 1850
Biftek – peper stek/gorgonzola/šumarski – 300gr 2100
(šumarski biftek je sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Biftek u ulju – 300gr 2100
Izdvajamo
SPECIJALITI PO DANIMA

Petak – Rebarca ispod sača – 300gr 1080
Subota – Jagnjetina ispod sača – 300gr 1150
Nedelja- Teletina ispod sača – 300gr 1390
Uvek sveža
RIBA

Pastrmka na žaru – 1kg 1900
(servirana sa spanaćem na naš način)
File dimljene pastrmke*** – 300gr 1050
File smuđa sa roštilja – 300gr 1500 *novo*
File smuđa na zemunski način – 350gr 1700*novo*
PRILOZI

Sos po izboru – 100gr 190
(gorgonzola, peper, šumarski, kajmak )
Domaći krompir – 180
Grilovano povrće – 290
Domaća ljutenica – 190
PECIVO

Domaća lepinja – 80
Tortilja sa roštilja – 90
Domaća lepinja sa integralnim brašnom i semenkama*** – 90
Štapići sa ljutenicom – 250
Zdrave domaće
SALATE

Šopska salata – 310
Srpska salata – 300
Sveža kupus salata – 250
Kiseli kupus (u sezoni) – 260
Paradajz – 280
Paradajz sa sirom – 290
Krastavac – 280
Pečena lučena paprika – 2kom 290
Pečena ljuta paprika – 1kom 100
Sveža ljuta paprika – 1kom 100
Tarator salata – 340
Sezonska salata (turšija, cvekla) – 240
Vitaminska salata – 370
Urnebes salata – 280
Zelena salata – 250
Bašta salata za dve osobe – 510
Moravska salata (paradaajz, pečena paprika i luk) – 360
Prolećna salata – 280
Miks zelenih salata – 280
Paprika u pavlaci 250gr – 280
Slatke, slasne
POSLASTICE

Domaći koh karamel/šumsko voće – 320
Čokoladna torta reforma – 340
Tulumba – 290
Tulumba punjena sa sladoledom od vanile*** – 380
Kadaif – 300
(grčki kolač sa pistaćima i orasima)
Domaće bakine palačinke – 3kom 350
(džem od šipka, eurokrem)
Palačinke Ćiribu za dve osobe – 560*novo*
(palačinke sa belim kremom, svežom malinom ili jagodom servirani sa plazmom u mleku)
Sladoled – 1 kugla 90
Kolač dana – 300

Kontakt
Radno vreme:
Radni dan: 11:00 – 00:00 h
Subota: 09:00 – 02:00 h
Nedelja: 12:00 – 21:00 h