O NAMA

Više od deset godina smo sa Vama. Znamo šta volite, kako da Vas ugostimo, kako da od boravaka u našem restoranu napravimo događaj koji ćete prepičati prijateljima. Za Vas uvek imamo spremna sveža najkvalitetnija jela tradicinalne kuhinje ali i jela sa roštilja, ribu, kolače. Kod nas će svako pronaći nešto što će pamtiti i što će ga ponovo vratiti u restoran Ćiribu ćiriba.

Mesto kojem se uvek vraćate

Restoran Ćiribu ćiriba

Domaća kuhinja, jela sa roštilja i ostala ponuda hrane i pića vrhunskog kvaliteta se kod nas podrazumevaju. Ambijent za prepričavanje i ljubazno osoblje su nam najveća preporuka. Atmosferu iz našeg restorana nećete zaboraviti. Posetite nas i uverite se u preporuke naših gostiju.

Dobar glas se daleko čuje

Drugi o nama

Glas o našim domaćim specijalitetima pročuo se daleko i stigao do ekipe kanala Gastromaratonac. Ukazali su nam čast da ih ugostimo. Obišli su brojne restorane u Srbiji i regionu. Njihov stručni sud nas motiviše da nastavimo da radimo ono što najbolje znamo, da pravimo specijalitete po kojima ćete nas dugo pamtiti.  Kakvi su njihovi utisci možete pogledati na njihovom Youtube kanalu a mi im se još jednom zahvaljujemo na poseti.

logo-ciribu-futer

Kontakt

Radno vreme:

Radni dan: 11:00 – 00:00 h
Subota: 09:00 – 02:00 h
Nedelja: 12:00 – 21:00 h

Scroll to Top