Za dobro jutro
DORUČAK-FRUŠTUK
Uz svaki doručak se služi čaša mleka ili jogurta

Domaća kajgana 460
(Šunka ili sir)
Jaja na oko 460
Nadničarski sendvič 480
(Kajmak, pršuta, paradajz, zelena salata u domaćoj lepinji)
Uštipci 460
(Domaći uštipci sa pavlakom i urnebesom)
Medeni doručak 460
(Uštipci džem, puteri i med)
Kačamak – Palenta 440
(Sa kajmakom ili domaćim sirom)
Prženice 460
Doručak kuće 620
(3 jaja na oko, 2 viršle, urnebes, domaći sir, paradajz i lepinja )
Punjene prženice*** 590
(Prženice zapečene sa domaćim sirom, slaninom i dimljenim sirom )
Omlet Ćiribu Ćiriba*** 540
Paorski doručak*** 560
(2 jaja na oko, pečen aslanina, urnebes, paradajz i uštipci )
Mešani doručak na dasci 2-3 osobe NOVO*** 1.750
(jaja na oko, punjene prženice, uštipci, kulen, pršuta, ajvar, čvarci, sir…)
Meze
HLADNA PREDJELA

Njeguška pršuta – 100g 850
Svinjska pršuta sa Zlatibora – 100g 600
Domaći sremački kulen – 100g 750
Lisnati kolašinski sir – 100g 480
Sjenički sir – 100g 380
Pihtije (U sezoni) – 400g 670
Domaći kajmak – 100g 390
Sirevi Srbije – 250g 890
Mezetluk – 200g 1180
( svinjska pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, urnebes, beli sir, kajmak)
Ćiribu Ćiriba daska *** – 400g 2050
( svinjska pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, urnebes, sjenički sir, lepinja)
Masline (crne) – 100g 290
Domaći ajvar (blagi ili ljuti) *** – 100g 360
Meze
TOPLA PREDJELA

Sir „škripavac“ *** – 200g 620
(lički specijalitet, sir ispečen na roštilju sa maslinovim uljem )
Pečurke na šumarski način – 250g 580
( 4 vrste pečuraka zapečen eu rerni sa kajmakom )
Pohovana paprika sa sirom – 590
Rolovane suve šljive – 590
Topeno sirenje 400gr – 850
(makedonski specijalitet – tri vrste sira
zapečeni sa slaninicom)
Za dobar početak
SUPE I ČORBE

Pileća supa sa domaćim rezancima – 370
Teleća čorba – 400
Jagnjeća čorba – 400
Riblja čorba ( u vreme posta) – 400
Svakog dana 4 kuvana jela
DNEVNA PONUDA KUVANIH JELA

Gulaš sa pireom – 900
Mućkalica – 780
Punjene paprike sa pireom – 740
Sarmice od zelja – 760
Ribić na kajmaku sa pireom – 900
Sataraš sa svinjskom šniclom – 780
Prebranac – 550
Pasulj sa dimljenim mesom*** – 570
Butkica i kolenica
u kiselom kupusu *** 1 kg – 2300
( u sezoni )
Sezonsko kuvano jelo – 720
( grašak, musaka, paprikaš, sladak kupus, đuveč… )
Po izboru šefa kuhinje
GURMANLUCI
- samo četvrtkom -

Teleća glava u škembetu *** – 1020
Škembići – 800
Jagnjeća sarmica – 800
Brizle na žaru – 1200
Dimljena crevca na žaru – 920
Juneći repovi u saftu*** – 1050
Tripice – 840
Na ćumuru spremljena
JELA SA ROŠTILJA
- Uz svako jelo prilog domaći krompir ili grilovano povrće -

Pljeskavica – 350gr 1050
Pljeskavica na kajmaku – 400gr 1100
Gurmanska pljeskavica – 400gr 1120
Punjena pljeskavica*** – 400gr 1150
Ćevapi – 350gr 1040
Gurmanski pikant ćevapi na ljutenici*** – 400 gr 1150
( ćevapi punjeni sa ljutom svežom paprikom, servirani na domaćoj ljutenici )
Domaća dimljena (tanka) kobasica – 350gr 980
Vešalica bela – 350gr 1200
Dimljena vešalica*** – 350gr 1350
(vešalica od svinjskog vrata dimljena na bukovom drvetu)
Pileći file – 350gr 950
Pileći batak – 350gr 950
Ćureći file na žaru – 350 gr 1200
Dimljena crevca na žaru – 300gr 920
Leskovački uštipci – 400gr 1180
Rolovana pileća džigerica – 350gr 840
Svinjski ražnjić – 350gr 990
Dimljeni batak – 350gr 990
Dimljeni MIKS*** – 350gr 1280
(dimljena kobasica, dimljeni batak i dimljena vešalica)
Mešano meso (za jednu osobu) 400gr 1190
Gurmanski zalogaj (za dve osobe)*** – 850gr 2350
(ćevapi, pljeskavica, pileći file, dimljena vešalica, bela vešalica, kobasica i mućkalica)
Izdvajamo
PREPORUKA ŠEFA KUHINJE
- Uz svako jelo prilog domaći krompir ili grilovano povrće -
Harmonika rebra – 1kg 2600
(svinjska rebra u pikant sosu)
Piletina Ćiri bu Ćiri ba – 450gr 1260
(pileći file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom i serviran na miksu zelenih salata)
Svinjski file Ćiri bu Ćiri ba – 450gr 1350
(svinjski file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom )
Sremački svinjski file – 450gr 1380
(svinjski file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom)
Ćevapi a la „Avram“- 450gr 1270
(ćevapi zapečeni sa dimljenim sirom, slaninicom, kajmakom i domaćim krompirom)
Vojvođanska piletina- 450gr 1210
(zapečena piletina u sosu sa domaćim mlincima iz naše kuhinje)
Ćuretina sa mlincima – 450gr 1300
(ćureći file zapečen sa domaćim mlincima u belom sosu)
Dimljena butkica sa mlincima – 450gr 1250
Carska ćuretina – 350gr 1370
(ćureći file ispečen na roštilju na ćumur sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Dunduna ćuretina – 500gr 1600
(ćureći file punjen pršutom, sirom i brusnicom, pohovan u orasima i kornfleksu, preliven sosom od brusnica)
Batak a la „Pjeva“ – 450gr 1290
(pileći batak punjen sa njeguškom pršutom, rolovan slaninicom i zaliven sa sosom od kajmaka)
Karađorđeva šnicla – 500gr 1370
(pileća ili svinjska)
Bečka šnicla – 400gr 1280
(pileća ili svinjska)
Cvejina „poslastica“ – 450gr 1390
(bela vešalica punjena sa dimljenim sirom, pršutom i kiselim krastavčićima i zalivena sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Kraljevski medaljoni – 400gr 1390
(svinjski medaljoni rolovani slaninicom i punjeni urnebesom)
Fantazija ćevapi – 450gr 1440 *novo*
(koktel ćevapi sa seckanom pečenom paprikom
i kajmakom, servirano na tortilji)
Biftek na žaru – 300gr 2600
Biftek – peper stek/gorgonzola/šumarski – 300gr 2800
(šumarski biftek je sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Izdvajamo
SPECIJALITI PO DANIMA

Petak – Rebarca ispod sača – 300gr 1550
Subota – Jagnjetina ispod sača – 300gr 1650
Nedelja- Teletina ispod sača – 300gr 1800
Uvek sveža
RIBA

Pastrmka na žaru – 1kg 2400
(servirana sa spanaćem na naš način)
File dimljene pastrmke*** – 300gr 1290
File smuđa sa roštilja – 300gr 1800 *novo*
File smuđa na zemunski način – 350gr 1900*novo*
PRILOZI

Sos po izboru – 100gr 220
(gorgonzola, peper, šumarski, kajmak )
Domaći krompir – 260
Grilovano povrće – 400
Domaća ljutenica – 200
PECIVO

Domaća lepinja – 110
Tortilja sa roštilja – 110
Domaća lepinja sa integralnim brašnom i semenkama*** – 120
Štapići sa ljutenicom – 300
Zdrave domaće
SALATE

Šopska salata – 410
Srpska salata – 410
Sveža kupus salata – 330
Kiseli kupus (u sezoni) – 360
Paradajz – 380
Paradajz sa sirom – 390
Krastavac – 370
Pečena lučena paprika – 2kom 380
Pečena ljuta paprika – 1kom 130
Sveža ljuta paprika – 1kom 120
Tarator salata – 420
Sezonska salata (turšija, cvekla) – 320
Vitaminska salata – 420
Urnebes salata – 360
Zelena salata – 330
Bašta salata za dve osobe – 720
Moravska salata (paradajz, pečena paprika i luk) – 420
Prolećna salata – 360
Miks zelenih salata – 380
Slatke, slasne
POSLASTICE

Domaći koh karamel/šumsko voće – 420
Fantazija kolač – 490
Tulumba – 390
Tulumba punjena sa sladoledom od vanile*** – 470
Kadaif – 380
(grčki kolač sa pistaćima i orasima)
Domaće bakine palačinke – 3kom 400
(džem od šipka, eurokrem)
Palačinke Ćiribu za dve osobe – 750*novo*
(palačinke sa belim kremom, svežom malinom ili jagodom servirani sa plazmom u mleku)
Sladoled – 1 kugla 130
Kolač dana – 440

Kontakt
Radno vreme:
Radni dan: 11:00 – 00:00 h
Subota: 09:00 – 02:00 h
Nedelja: 12:00 – 21:00 h

