За добро јутро
ДОРУЧАК-ФРУШТУК
Уз сваки доручак се служи чаша млека или јогурта

Домаћа кајгана 320
(Шунка или сир)
Јаја на око 320
Домаћа лепиња са кајмаком 280
Надничарски сендвич 340
(Кајмак, пршута, парадајз, зелена салата у домаћој лепињи)
Уштипци 310
(Домаћи уштипци са павлаком и урнебесом)
Медени доручак 310
(Уштипци џем, путер и мед)
Качамак – палента 280
(Са кајмаком или домаћим сиром)
Прженице 320
Доручак куће 440
(3 јаја на око, 2 виршле, урнебес, домаћи сир, парадајз и лепиња)
Пуњене прженице*** 420
(Прженице запечене са домаћим сиром, сланином и димљеним сиром)
Омлет Ћирибу ћириба*** 390
Паорски доручак*** 420
(2 јаја на око, печена сланина, урнебес, парадајз и уштипци)
Мезе
ХЛАДНА ПРЕДЈЕЛА

Његушка пршута – 100g 590
Свињска пршута са Златибора – 100g 440
Домаћи сремачки кулен – 100g 560
Пиротски бели сир – 100g 280
Сјенички сир – 100g 250
Пихтије(У сезони) – 400g 460
Домаћи кајмак – 100g 320
Сиреви Србије – 250g 620
Мезетлук – 200g 850
(свињска пршута, његишка пршута, домаћи кулен, урнебес, бели сир, кајмак)
Ћирибу ћириба даска*** – 400g 1350
(свињска пршута, његушка пршута, домаћи кулен, урнебес, сјенички сир, лепиња)
Маслине- 100g 270
Домаћи ајвар (благи и љути) *** – 100g 320
Мезе
ТОПЛА ПРЕДЈЕЛА

Сир „шкрипавац“ *** – 200g 490
(лички специјалитет, сир испечен на роштиљу са маслоновим уљем )
Печурке на шумарски начин – 250гр 440
( 4 врсте печурака запечене у рерни са кајмаком)
Похована паприка са сиром – 440
Ролована пуњена паприка са кајмаком *** 450
Роловане суве шљиве – 440
Топено сирење 400гр – 600 *ново*
(македонски специјалитет – три врсте сира
запечени са сланиницом)
За добар почетак
СУПЕ И ЧОРБЕ

Пилећа супа са домаћим резанцима – 260
Телећа чорба – 310
Јагњећа чорба – 300
Рибља чорба (у време поста) – 290
Сваког дана 4 кувана јела
ДНЕВНА ПОНУДА КУВАНИХ ЈЕЛА

Гулаш са пиреом – 640
Мућкалица – 600
Пуњене паприке са пиреом – 520
Сармице од зеља – 540
Рибић на кајмаку са пиреом – 640
Сатараш са свињском шницлом – 550
Пребранац- 440
Пасуљ са димљеним месом*** – 460
Буткица и коленица у киселом купусу *** 1 кг- 1500
( у сезони )
Сезонско кувано јело – 490
( грашак, мусака, паприкаш сладак купус, ђувеч…)
По избору шефа кухиње
ГУРМАНЛУЦИ
- само четвртком -

Телећа глава у шкембету *** – 720
Шкембићи- 600
Јагњећа сармица – 550
Бризле на жару – 720
Димњена цревца на жару – 700
Јунећи репови у сафту*** – 750
Трипице- 640
На ћумуру спремљена
ЈЕЛА СА РОШТИЉА
- Уз свако јело прилог доаћи кромпир или гриплоано поврће-

Пљескавица*** – 350гр 820
Пљескавица на кајмаку – 400гр 880
Гурманска пљескавица – 400гр 890
Пуњена пљескавица*** – 400гр 910
Сремачка пљескавица – за 2 особе – 600gr 1420 *ново*
(пљескавица пуњена са сремским сиром)
Ћевапи- 350гр 820
Гурмански пикантни ћевапи на љутеници*** – 400 гр 910
( ћевапи пуњени са љутом свежом паприком, сервирани на домаћој љутеници)
Домаћа димљена (танка) кобасица – 350гр 770
Вешалица бела – 350gr 930
Димљена вешалица*** – 350гр 1050
(вешалица од свињског врата димљена на буковом дрвету)
Пилећи филе – 350гр 820
Пилећи батак – 350гр 790
Ћурећи филе на жару – 350 гр 950
Димљена цревца на жару – 300гр 700
Лесковачки уштипци – 400гр 920
Ролована пилећа џигерица – 350гр 720
Свињски ражњић – 350гр 850
Димљени батак – 350гр 840
Димљени МИКС*** – 350гр 910
(димљена кобасица, димљени батак и димљена вешалица)
Мешано месо (за једну особу) – 400гр 910
Гурмански залогај*** (за две особе) – 850гр 1800
(ћевапи, пљескавица, пилећи филе, димљена вешалица, бела вешалица, кобасица и мућкалица)
Издвајамо
ПРЕПОРУКА ШЕФА КУХИЊЕ
- Уз свако јело прилог доаћи кромпир или гриплоано поврће-

Хармоника ребра – 1кг 2100
(ребарца димљена на буковом дрвету испечена на роштљу на ћумур)
Пилетина Ћири бу ћири ба – 450гр 980
(пилећи филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом и сервиран ан миксу зелених салата)
Свињски филе Ћири бу ћири ба – 450гр 1030
(свињски филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом)
Сремачки свињски филе – 450гр 1070
(свињски филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом)
Ћевапи а ла „Аврам“- 450гр 950
(ћевапи запечени са димљеним сиром, сланиницом, кајмаком и домаћим кромпиром)
Војвођанска пилетина- 450гр 910
(запечена пилетина у сосу са домаћим млинцима из наше кухиње)
Ћуретина са млинцима- 450gr 990
(ћурећи филе запечен са домаћим млинцима у белом сосу)
Димљена буткица са млинцима – 450гр 950
Царска ћуретина – 350гр 1080
(ћурећи филе испечен на роштиљу на ћумур са сосом од 4 врсте печурака)
Дундина ћуретина – 500гр 1300
(ћурећи филе пуњен пршутом, сиром и брусницом, похован у орасима и корнфлексу, преливен сосом од брусница)
Батак а ла „Пјева“ – 450гр 1020
(пилећи батак пуњен са његушком пршутом, ролован сланиницом и заливен са сосом од кајмака)
Карађорђева шницла – 500гр 1020
(пилећа или свињска)
Бечка шницла – 400гр 970
(пилећа или свињска)
Цвејина „посласица“ – 450гр 1130
(бела вешалица пуњена са димљеним сиром, пршутом и киселим краставчићима и заливена сосом од 4 врсте печурака)
Краљевски медаљони – 400гр 1050
(свињски медаљони роловани сланиницом и пуњени урнебесом)
Фантазија ћевапи – 450гр 1040 *ново*
(коктел ћевапи са сецканом печеном паприком
и кајмаком, сервирано на тортиљи)
Бифтек на жару – 300гр 1850
Бифтек пепер стек/горгонзола/шумарски – 300гр 2100
(шумарски бифтек је са сосом од 4 врсте печурака)
Бифтек у уљу – 300гр 2000
Препоручујемо
СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ДАНА

Петак – Ребарца испод сача – 300гр 1080
Субота – Јагњетина испод сача – 300гр 1150
Недеља – Телетина испод сача – 300гр 1390
Увек свежа
РИБА

Пастрмка на жару – 1кг 1900
(сервирана са спанаћем на наш начин)
Филе димљене пастрмке*** – 300гр 1050
Филе смуђа са роштиља – 300гр 1500 *ново*
Филе смуђа на земунски начин – 350гр 1700 *ново*
PRILOZI

Сос по избору – 100гр 190
(горгонзола, пепер, шумарски, кајмак)
Домаћи кромпир – 180
Гриловано поврће – 290
Домаћа љутеница – 190
PECIVO

Домаћа лепиња – 80
Тортиља са роштиља – 90
Домаћа лепиња са интегралним брашном и семенкама*** – 90
Штапићи са љутеницом – 250
Здраве домаће
САЛАТЕ

Шопска салата – 310
Српска салата – 300
Свежа купус салата – 250
Кисели купус (у сезони) – 260
Парадајз – 280
Парадајз са сиром – 290
Краставац- 280
Печена лучена паприка – 2ком 290
Печена љута паприка – 1ком 100
Свежа љута паприка – 1ком 100
Таратор салата – 340
Сезонска салата (туршија, цвекла) – 240
Витаминска салата – 370
Урнебес салата – 280
Зелена салата – 250
Башта салата за две особе – 510
Моравска салата (парадајз, печена паприка и лук) – 360
Пролећна салата – 280
Микс зелених салата – 280
Паприка у павлаци 250гр – 280
Слатке, сласне
ПОСЛАСТИЦЕ

Домаћи кох карамел/шумско воће – 320
Чоколадна торта – 340
Тулумба- 290
Тулумба пуњена сладоледом од ваниле*** – 380
Кадаиф (грчки колач са пистаћима и орасима) – 300
Домаће бакине палачинке – 3ком 350
(џем од шипка, еурокрем)
Палачинке Ћирибу за две особе – 560 *ново*
(палачинке са белим кремом, свежом малином или јагодом сервирани са плазмом у млеку)
Сладолед- 1кугла 90
Колач дана – 300

Контакт
Радно време:
Радни дан: 11:00 – 00:00 h
Субота: 09:00 – 02:00 h
Недеља: 12:00 – 21:00 h