За добро јутро
ДОРУЧАК-ФРУШТУК
Уз сваки доручак се служи чаша млека или јогурта

Домаћа кајгана 220
(Šunka ili sir)
Јаја на око 220
Домаћа лепиња са кајмаком 200
Надничарски сендвич 240
(Кајмак, пршута, парадајз, зелена салата у домаћој лепињи)
Уштипци 220
(Домаћи уштипци са павлаком и урнебесом)
Медени доручак 220
(Уштипци џем, путер и мед)
Качамак – палента 210
(Са кајмаком или домаћим сиром)
Прженице 220
Доручак куће 350
(3 јаја на око, 2 виршле, урнебес, домаћи сир, парадајз и лепиња)
Пуњене прженице*** 340
(Прженице запечене са домаћим сиром, сланином и димљеним сиром)
Омлет Ћирибу ћириба*** 290
Паорски доручак*** 300
(2 јаја на око, печена сланина, урнебес, парадајз и уштипци)
Мезе
ХЛАДНА ПРЕДЈЕЛА

Његушка пршута – 100g 490
Свињска пршута са Златибора – 100g 400
Домаћи сремачки кулен – 100g 380
Домаћи млади сир – 100g 200
Сјенички сир – 100g 230
Пихтије(У сезони) – 400g 430
Домаћи кајмак – 100g 280
Сиреви Србије – 250g 450
Мезетлук – 200g 540
(свињска пршута, његишка пршута, домаћи кулен, урнебес, бели сир, кајмак)
Ћирибу ћириба тањир *** – 400g 980
(свињска пршута, његушка пршута, домаћи кулен, урнебес, сјенички сир, лепиња)
Маслине- 100g 180
Домаћи ајвар (благи и љути) *** – 100g 260
Мезе
ТОПЛА ПРЕДЈЕЛА

Сир „шкрипавац“ *** – 200g 390
(лички специјалитет, сир испечен на роштиљу са маслоновим уљем )
Печурке на шумарски начин – 250гр 350
( 4 врсте печурака запечене у рерни са кајмаком)
Похована паприка са сиром – 350
Ролована пуњена паприка са кајмаком *** 390
Роловане суве шљиве – 320
За добар почетак
СУПЕ И ЧОРБЕ

Пилећа супа са домаћим резанцима – 180
Телећа чорба – 230
Јагњећа чорба – 220
Рибља чорба (у време поста) – 230
Потаж дана – 200
Сваког дана 4 кувана јела
ДНЕВНА ПОНУДА КУВАНИХ ЈЕЛА

Гулаш- 420
Мућкалица- 400
Пуњене паприке – 390
Сармице од зеља – 390
Пилећи соте – 420
Гулаш од дивљачи – 690
Рибић на кајмаку – 490
Сатараш са свињском шницлом – 390
Пребранац- 340
Пасуљ са димљеним месом*** – 360
Буткица и коленица у киселом купусу *** 1 кг- 990
( у сезони )
Сезонско кувано јело – 390
( грашак, мусака, паприкаш сладак купус, ђувеч…)
По избору шефа кухиње
ГУРМАНЛУЦИ
- само четвртком -

Телећа глава у шкембету *** – 520
Шкембићи- 400
Јагњећа сармица – 370
Бризле на жару – 490
Димњена цревца на жару – 480
Јунећи репови у сафту*** – 490
Трипице- 440
На ћумуру спремљена
ЈЕЛА СА РОШТИЉА
- Уз свако јело прилог доаћи кромпир или гриплоано поврће-

Пљескавица*** – 350гр 620
Пљескавица на кајмаку – 350гр 680
Гурманска пљескавица – 350гр 690
Пуњена пљескавица*** – 350гр 710
Пуњена пљескавица са младим кајмаком*** – 350гр 720
Ћевапи- 350гр 620
Гурмански пикантни ћевапи на љутеници*** – 350 гр 710
( ћевапи пуњени са љутом свежом паприком, сервирани на домаћој љутеници)
Домаћа димљена (танка) кобасица – 350гр 600
Вешалица бела – 350gr 700
Димљена вешалица*** – 350гр 780
(вешалица од свињског врата димљена на буковом дрвету)
Пилећи филе – 350гр 640
Пилећи батак – 350гр 620
Ћурећи филе на жару – 350 гр 790
Димљена цревца на жару – 350гр 480
Лесковачки уштипци – 350гр 690
Ролована пилећа џигерица – 350гр 620
Свињски ражњић – 350гр 650
Димљени батак – 350гр 690
Димљени МИКС*** – 350гр 720
(димљена кобасица, димљени батак и димљена вешалица)
Мешано месо (за једну особу) – 350гр 720
Гурмански залогај*** (за две особе) – 700гр 1320
(ћевапи, пљескавица, пилећи филе, димљена вешалица, бела вешалица, кобасица и мућкалица)
Издвајамо
ПРЕПОРУКА ШЕФА КУХИЊЕ
- Уз свако јело прилог доаћи кромпир или гриплоано поврће-

Димљена свињска ребра – 500гр 710
(ребарца димљена на буковом дрвету испечена на роштљу на ћумур)
Хармоника ребра – 1кг 1600
(ребарца димљена на буковом дрвету испечена на роштљу на ћумур)
Пилетина Ћири бу ћири ба – 400гр 800
(пилећи филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом и сервиран ан миксу зелених салата)
Свињски филе Ћири бу ћири ба – 400гр 820
(свињски филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом)
Сремачки свињски филе – 400гр 850
(свињски филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом)
Ћевапи а ла „Аврам“- 350гр 740
(ћевапи запечени са димљеним сиром, сланиницом, кајмаком и домаћим кромпиром)
Војвођанска пилетина- 350гр 730
(запечена пилетина у сосу са домаћим млинцима из наше кухиње)
Ћуретина са млинцима- 350gr 780
(ћурећи филе запечен са домаћим млинцима у белом сосу)
Димљена буткица са млинцима – 350гр 760
Царска ћуретина – 350гр 850
(ћурећи филе испечен на роштиљу на ћумур са сосом од 4 врсте печурака)
Дундина ћуретина – 450гр 960
(ћурећи филе пуњен пршутом, сиром и брусницом, похован у орасима и корнфлексу, преливен сосом од брусница)
Батак а ла „Пјева“ – 350гр 820
(пилећи батак пуњен са његушком пршутом, ролован сланиницом и заливен са сосом од кајмака)
Карађорђева шницла – 350гр 790
(пилећа или свињска)
Бечка шницла – 350гр 770
(пилећа или свињска)
Цвејина „посласица“ – 400гр 910
(бела вешалица пуњена са димљеним сиром, пршутом и киселим краставчићима и заливена сосом од 4 врсте печурака)
Краљевски медаљони – 400гр 830
(свињски медаљони роловани сланиницом и пуњени урнебесом)
Бифтек на жару – 300гр 1450
Бифтек пепер стек/горгонзола/шумарски – 300гр 1650
(шумарски бифтек је са сосом од 4 врсте печурака)
Бифтек у уљу – 300гр 1700
Препоручујемо
СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ДАНА

Среда – Буткица испод сача – 1кг 1300
Петак – Рабарца испод сача – 300гр 790
Недеља – Телетина испод сача – 300гр 1040
Увек свежа
РИБА

Пастрмка на жару – 1кг 1700
(сервирана са спанаћем на наш начин)
Смуђ на жару – 1кг 2400
Филе димљене пастрмке*** – 350гр 990
PRILOZI

Сос по избору – 100гр 180
(горгонзола, пепер, шумарски, кајмак)
Домаћи кромпир – 160
Гриловано поврће – 210
Домаћа љутеница – 170
PECIVO

Домаћа лепиња – 70
Тортиља са роштиља – 60
Домаћа лепиња са интегралним брашном и семенкама*** – 80
Штапићи са љутеницом – 220
Proja – 100
Здраве домаће
САЛАТЕ

Шопска салата – 240
Српска салата – 220
Свежа купус салата – 180
Кисели купус (у сезони) – 200
Парадајз- 200
Парадајз са сиром – 220
Краставац- 200
Кисели краставац – 160
Печена лучена паприка – 2ком 210
Печена љута паприка – 1ком 80
Свежа љута паприка – 1ком 70
Таратор салата – 250
Сезонска салата (туршија, цвекла) – 180
Витаминска салата – 280
Урнебес салата – 230
Зелена салата – 170
Башта салата за две особе – 390
Моравска салата (парадајз, печена паприка и лук) – 280
Слатке, сласне
ПОСЛАСТИЦЕ

Домаћи кох карамел/шумско воће – 250
Чоколадна торта реформа – 290
Тулумба- 240
Тулумба пуњена сладоледом од ваниле*** – 310
Сутлијаш са ванилом*** – 220
Кадаиф (грчки колач са пистаћима и орасима) – 240
Домаће бакине палачинке – 3ком 270
(џем од шипка, еурокрем)
Кестен пире (у сезони) – 290
Сладолед- 1кугла 90

Контакт
Радно време:
Радни дан: 09:00 – 24 h
Субота: 09:00 – 02:00 h
Недеља: 12:00 – 21:00 h