ЈЕЛОВНИК
Аутентична традиционална јела, разнолика понуда хране и пића освојиће и најзахтевније гурмане. Поред јела са роштиља са поносом Вам можемо понудити и традиционалне гурманске специјалитете, које ћете тешко пронаћи на другим местима.
ЈЕЛОВНИК
Аутентична традиционална јела, разнолика понуда хране и пића освојиће и најзахтевније гурмане. Поред јела са роштиља са поносом Вам можемо понудити и традиционалне гурманске специјалитете, које ћете тешко пронаћи на другим местима.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed porta posuere blandit. Ut hendrerit ipsum vel pretium malesuada. Integer luctus tincidunt nulla, eu ullamcorper orci. In hac habitasse platea dictumst. Integer mollis magna eleifend turpis posuere
Slider

За добро јутро

ДОРУЧАК-ФРУШТУК

Уз сваки доручак се служи чаша млека или јогурта
59600344_120799335783227_1709936288164724525_n

Домаћа кајгана  220
(Šunka ili sir)

Јаја на око  220
Домаћа лепиња са кајмаком 200

Надничарски сендвич  240
(Кајмак, пршута, парадајз, зелена салата у домаћој лепињи)

Уштипци 220
(Домаћи уштипци са павлаком и урнебесом)

Медени доручак  220
(Уштипци џем, путер и мед)

Качамак – палента 210
(Са кајмаком или домаћим сиром)

Прженице 220
Доручак куће 350
(3 јаја на око, 2 виршле, урнебес, домаћи сир, парадајз и лепиња)

Пуњене прженице*** 340
(Прженице запечене са домаћим сиром, сланином и димљеним сиром)

Омлет Ћирибу ћириба*** 290

Паорски доручак*** 300
(2 јаја на око, печена сланина, урнебес, парадајз и уштипци)

Мезе

ХЛАДНА ПРЕДЈЕЛА

23416678_136657930323802_5307396172632031232_n

Његушка пршута – 100g  490

Свињска пршута са Златибора – 100g  400

Домаћи сремачки кулен – 100g 380

Домаћи млади сир – 100g  200

Сјенички сир – 100g  230

Пихтије(У сезони)  – 400g  430

Домаћи кајмак – 100g 280

Сиреви Србије – 250g  450

Мезетлук – 200g  540
(свињска пршута, његишка пршута, домаћи кулен, урнебес, бели сир, кајмак)

Ћирибу ћириба тањир *** – 400g  980
(свињска пршута, његушка пршута, домаћи кулен, урнебес, сјенички сир, лепиња)

Маслине- 100g 180

Домаћи ајвар (благи и љути) *** – 100g  260

Мезе

ТОПЛА ПРЕДЈЕЛА

30855438_752783991583334_7355304865049870336_n

Сир „шкрипавац“ *** – 200g  390
(лички специјалитет, сир испечен на роштиљу са маслоновим уљем )

Печурке на шумарски начин – 250гр  350
( 4 врсте печурака запечене у рерни са кајмаком)

Похована паприка са сиром –  350

Ролована пуњена паприка са кајмаком ***   390

Роловане суве шљиве –  320

За добар почетак

СУПЕ И ЧОРБЕ

supe-i-corbe-restoran-ciribu

Пилећа супа са домаћим резанцима – 180

Телећа чорба – 230

Јагњећа чорба – 220 

Рибља чорба (у време поста) – 230 

Потаж дана –  200

Сваког дана 4 кувана јела

ДНЕВНА ПОНУДА КУВАНИХ ЈЕЛА

kuvana-jela-ciribu-ciriba-restoran

Гулаш- 420

Мућкалица-  400

Пуњене паприке – 390 

Сармице од зеља –  390

Пилећи соте – 420 

Гулаш од дивљачи – 690 

Рибић на кајмаку – 490

Сатараш са свињском шницлом –  390

Пребранац- 340

Пасуљ са димљеним месом*** – 360 

Буткица и коленица у киселом купусу ***   1 кг- 990
( у сезони )

Сезонско кувано јело – 390
( грашак, мусака, паприкаш сладак купус, ђувеч…)

По избору шефа кухиње

ГУРМАНЛУЦИ

- само четвртком -

GURMANLUCI-CIRIBU

Телећа глава у шкембету *** – 520

Шкембићи-  400

Јагњећа сармица – 370 

Бризле на жару –  490

Димњена цревца на жару  – 480 

Јунећи репови у сафту*** – 490 

Трипице- 440

На ћумуру спремљена

ЈЕЛА СА РОШТИЉА

- Уз свако јело прилог доаћи кромпир или гриплоано поврће-

jela-sa-rostilja--restoran-ciribu

Пљескавица*** –  350гр   620

Пљескавица на кајмаку  –  350гр  680

Гурманска пљескавица  –  350гр  690

Пуњена пљескавица***  –  350гр  710

Пуњена пљескавица са младим кајмаком***  –  350гр  720

Ћевапи-  350гр   620

Гурмански пикантни ћевапи на љутеници*** –  350 гр 710
( ћевапи пуњени са љутом свежом паприком, сервирани на домаћој љутеници)

Домаћа димљена (танка) кобасица   –  350гр  600

Вешалица бела  –  350gr   700

Димљена вешалица***  –  350гр  780
(вешалица од свињског врата димљена на буковом дрвету)

Пилећи филе  –  350гр  640

Пилећи батак  –  350гр   620

Ћурећи филе на жару  –  350 гр   790

Димљена цревца на жару  –  350гр  480

Лесковачки уштипци  –  350гр  690

Ролована пилећа џигерица  –  350гр  620

Свињски ражњић  –  350гр  650

Димљени батак  –  350гр  690

Димљени МИКС***  –  350гр  720
(димљена кобасица, димљени батак и димљена вешалица)

Мешано месо (за једну особу) – 350гр  720

Гурмански залогај*** (за две особе) –  700гр  1320
(ћевапи, пљескавица, пилећи филе, димљена вешалица, бела вешалица, кобасица и мућкалица)

Издвајамо

ПРЕПОРУКА ШЕФА КУХИЊЕ

- Уз свако јело прилог доаћи кромпир или гриплоано поврће-

SPECIJALITETI-CIRIBU

Димљена свињска ребра  –  500гр   710
(ребарца димљена на буковом дрвету испечена на роштљу на ћумур)

Хармоника ребра  –  1кг   1600
(ребарца димљена на буковом дрвету испечена на роштљу на ћумур)

Пилетина Ћири бу ћири ба –  400гр  800
(пилећи филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом и сервиран ан миксу зелених салата)

Свињски филе Ћири бу ћири ба –  400гр 820
(свињски филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом)

Сремачки свињски филе – 400гр 850
(свињски филе пуњен на наш начин димљеним сиром и пршутом, ролован сланиницом)

Ћевапи а ла  „Аврам“-  350гр  740
(ћевапи запечени са димљеним сиром, сланиницом, кајмаком и домаћим кромпиром)

Војвођанска пилетина-  350гр  730
(запечена пилетина у сосу са домаћим млинцима из наше кухиње)

Ћуретина са млинцима-  350gr  780
(ћурећи филе запечен са домаћим млинцима у белом сосу)

Димљена буткица са млинцима  –  350гр  760

Царска ћуретина  –  350гр  850
(ћурећи филе испечен на роштиљу на ћумур са сосом од 4 врсте печурака)

Дундина ћуретина  –  450гр   960
(ћурећи филе пуњен пршутом, сиром и брусницом, похован у орасима и корнфлексу, преливен сосом од брусница)

Батак а ла  „Пјева“  –  350гр   820
(пилећи батак пуњен са његушком пршутом, ролован сланиницом и заливен са сосом од кајмака)

Карађорђева шницла  –  350гр   790
(пилећа или свињска)

Бечка шницла –  350гр   770
(пилећа или свињска)

Цвејина „посласица“   –  400гр   910
(бела вешалица пуњена са димљеним сиром, пршутом и киселим краставчићима и заливена сосом од 4 врсте печурака)

Краљевски медаљони –  400гр   830
(свињски медаљони роловани сланиницом и пуњени урнебесом)

Бифтек на жару   –  300гр   1450

Бифтек пепер стек/горгонзола/шумарски   –  300гр   1650
(шумарски бифтек је са сосом од 4 врсте печурака)

Бифтек у уљу   –  300гр   1700

Препоручујемо

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ДАНА

riba-restoran-ciribu

Среда – Буткица испод сача –  1кг   1300

Петак – Рабарца испод сача –  300гр   790

Недеља – Телетина испод сача –  300гр   1040

Увек свежа

РИБА

riba-restoran-ciribu

Пастрмка на жару –  1кг   1700
(сервирана са спанаћем на наш начин)

Смуђ на жару  –  1кг  2400

Филе димљене пастрмке***   –  350гр  990

PRILOZI

prilozi

Сос по избору   –  100гр   180
(горгонзола, пепер, шумарски, кајмак)

Домаћи кромпир  –  160

Гриловано поврће –  210

Домаћа љутеница  –  170

PECIVO

lepinje-pecivo

Домаћа лепиња  –  70

Тортиља са роштиља  –  60

Домаћа лепиња са интегралним брашном и семенкама***   –  80

Штапићи са љутеницом  –  220 

Proja  –  100

Здраве домаће

САЛАТЕ

salate-restoran-ciribu

Шопска салата  –  240
Српска салата    –  220
Свежа купус салата    – 180
Кисели купус (у сезони)  –  200
Парадајз-  200
Парадајз са сиром  –  220
Краставац-  200
Кисели краставац  –  160
Печена лучена паприка  –  2ком  210
Печена љута паприка – 1ком   80

Свежа љута паприка –  1ком   70
Таратор салата – 250
Сезонска салата (туршија, цвекла)  –  180
Витаминска салата –  280
Урнебес салата  –  230
Зелена салата  –  170
Башта салата за две особе  –  390
Моравска салата (парадајз, печена паприка и лук)  –  280

Слатке, сласне

ПОСЛАСТИЦЕ

restoran-ciribu-poslastice

Домаћи кох карамел/шумско воће –  250
Чоколадна торта реформа –  290
Тулумба-  240
Тулумба пуњена сладоледом од ваниле***  – 310
Сутлијаш са ванилом*** –  220
Кадаиф (грчки колач са пистаћима и орасима) –  240

Домаће бакине палачинке  –  3ком  270
(џем од шипка, еурокрем)
Кестен пире (у сезони)  –  290
Сладолед-  1кугла   90

Контакт

Радно време:

Радни дан: 09:00 –  24 h
Субота: 09:00 – 02:00 h
Недеља: 12:00 – 21:00 h

Scroll to Top