Za dobro jutro
DORUČAK-FRUŠTUK
Uz svaki doručak se služi čaša mleka ili jogurta
Domaća kajgana 380
(Šunka ili sir)
Jaja na oko 380
Domaća lepinja sa kajmakom 340
Nadničarski sendvič 400
(Kajmak, pršuta, paradajz, zelena salata u domaćoj lepinji)
Uštipci 360
(Domaći uštipci sa pavlakom i urnebesom)
Medeni doručak 360
(Uštipci džem, puteri i med)
Kačamak – Palenta 350
(Sa kajmakom ili domaćim sirom)
Prženice 380
Doručak kuće 520
(3 jaja na oko, 2 viršle, urnebes, domaći sir, paradajz i lepinja )
Punjene prženice*** 490
(Prženice zapečene sa domaćim sirom, slaninom i dimljenim sirom )
Omlet Ćiribu Ćiriba*** 450
Paorski doručak*** 480
(2 jaja na oko, pečen aslanina, urnebes, paradajz i uštipci )
Meze
HLADNA PREDJELA
Njeguška pršuta – 100g 690
Svinjska pršuta sa Zlatibora – 100g 510
Domaći sremački kulen – 100g 590
Pirotski beli sir – 100g 360
Sjenički sir – 100g 300
Pihtije (U sezoni) – 400g 490
Domaći kajmak – 100g 360
Sirevi Srbije – 250g 710
Mezetluk – 200g 990
( svinjska pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, urnebes, beli sir, kajmak)
Ćiribu Ćiriba daska *** – 400g 1650
( svinjska pršuta, njeguška pršuta, domaći kulen, urnebes, sjenički sir, lepinja)
Masline – 100g 290
Domaći ajvar (blagi ili ljuti) *** – 100g 360
Meze
TOPLA PREDJELA
Sir „škripavac“ *** – 200g 540
(lički specijalitet, sir ispečen na roštilju sa maslinovim uljem )
Pečurke na šumarski način – 250g 500
( 4 vrste pečuraka zapečen eu rerni sa kajmakom )
Pohovana paprika sa sirom – 530
Rolovana punjena paprika sa kajmakom *** – 550
Rolovane suve šljive – 520
Topeno sirenje 400gr – 700 *novo*
(makedonski specijalitet – tri vrste sira
zapečeni sa slaninicom)
Za dobar početak
SUPE I ČORBE
Pileća supa sa domaćim rezancima – 290
Teleća čorba – 330
Jagnjeća čorba – 330
Riblja čorba ( u vreme posta) – 320
Svakog dana 4 kuvana jela
DNEVNA PONUDA KUVANIH JELA
Gulaš sa pireom – 750
Mućkalica – 720
Punjene paprike sa pireom – 620
Sarmice od zelja – 620
Ribić na kajmaku sa pireom – 750
Sataraš sa svinjskom šniclom – 680
Prebranac – 490
Pasulj sa dimljenim mesom*** – 520
Butkica i kolenica
u kiselom kupusu *** 1 kg – 1800
( u sezoni )
Sezonsko kuvano jelo – 580
( grašak, musaka, paprikaš, sladak kupus, đuveč… )
Po izboru šefa kuhinje
GURMANLUCI
- samo četvrtkom -
Teleća glava u škembetu *** – 820
Škembići – 680
Jagnjeća sarmica – 620
Brizle na žaru – 800
Dimljena crevca na žaru – 800
Juneći repovi u saftu*** – 850
Tripice – 710
Na ćumuru spremljena
JELA SA ROŠTILJA
- Uz svako jelo prilog domaći krompir ili grilovano povrće -
Pljeskavica – 350gr 920
Pljeskavica na kajmaku – 350gr 970
Gurmanska pljeskavica – 350gr 980
Punjena pljeskavica*** – 350gr 990
Ćevapi – 350gr 920
Gurmanski pikant ćevapi na ljutenici*** – 400 gr 990
( ćevapi punjeni sa ljutom svežom paprikom, servirani na domaćoj ljutenici )
Domaća dimljena (tanka) kobasica – 350gr 850
Vešalica bela – 350gr 1030
Dimljena vešalica*** – 350gr 1180
(vešalica od svinjskog vrata dimljena na bukovom drvetu)
Pileći file – 350gr 890
Pileći batak – 350gr 880
Ćureći file na žaru – 350 gr 1040
Dimljena crevca na žaru – 300gr 800
Leskovački uštipci – 400gr 1010
Rolovana pileća džigerica – 350gr 840
Svinjski ražnjić – 350gr 990
Dimljeni batak – 350gr 910
Dimljeni MIKS*** – 350gr 990
(dimljena kobasica, dimljeni batak i dimljena vešalica)
Mešano meso (za jednu osobu) 400gr 1010
Gurmanski zalogaj (za dve osobe)*** – 850gr 2050
(ćevapi, pljeskavica, pileći file, dimljena vešalica, bela vešalica, kobasica i mućkalica)
Izdvajamo
PREPORUKA ŠEFA KUHINJE
- Uz svako jelo prilog domaći krompir ili grilovano povrće -
Harmonika rebra – 1kg 2300
(svinjska rebra u pikant sosu)
Piletina Ćiri bu Ćiri ba – 450gr 1150
(pileći file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom i serviran na miksu zelenih salata)
Svinjski file Ćiri bu Ćiri ba – 450gr 1190
(svinjski file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom )
Sremački svinjski file – 450gr 1230
(svinjski file punjen na naš način dimljenim sirom i pršutom, rolovan slaninicom)
Ćevapi a la „Avram“- 450gr 1050
(ćevapi zapečeni sa dimljenim sirom, slaninicom, kajmakom i domaćim krompirom)
Vojvođanska piletina- 450gr 1010
(zapečena piletina u sosu sa domaćim mlincima iz naše kuhinje)
Ćuretina sa mlincima – 450gr 1120
(ćureći file zapečen sa domaćim mlincima u belom sosu)
Dimljena butkica sa mlincima – 450gr 1060
Carska ćuretina – 350gr 1190
(ćureći file ispečen na roštilju na ćumur sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Dunduna ćuretina – 500gr 1420
(ćureći file punjen pršutom, sirom i brusnicom, pohovan u orasima i kornfleksu, preliven sosom od brusnica)
Batak a la „Pjeva“ – 450gr 1120
(pileći batak punjen sa njeguškom pršutom, rolovan slaninicom i zaliven sa sosom od kajmaka)
Karađorđeva šnicla – 500gr 1190
(pileća ili svinjska)
Bečka šnicla – 400gr 1130
(pileća ili svinjska)
Cvejina „poslastica“ – 450gr 1260
(bela vešalica punjena sa dimljenim sirom, pršutom i kiselim krastavčićima i zalivena sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Kraljsevski medaljoni – 400gr 1220
(svinjski medaljoni rolovani slaninicom i punjeni urnebesom)
Fantazija ćevapi – 450gr 1350 *novo*
(koktel ćevapi sa seckanom pečenom paprikom
i kajmakom, servirano na tortilji)
Biftek na žaru – 300gr 2100
Biftek – peper stek/gorgonzola/šumarski – 300gr 2100
(šumarski biftek je sa sosom od 4 vrste pečuraka)
Biftek u ulju – 300gr 2350
Izdvajamo
SPECIJALITI PO DANIMA
Petak – Rebarca ispod sača – 300gr 1300
Subota – Jagnjetina ispod sača – 300gr 1350
Nedelja- Teletina ispod sača – 300gr 1500
Uvek sveža
RIBA
Pastrmka na žaru – 1kg 2100
(servirana sa spanaćem na naš način)
File dimljene pastrmke*** – 300gr 1150
File smuđa sa roštilja – 300gr 1650 *novo*
File smuđa na zemunski način – 350gr 1850*novo*
PRILOZI
Sos po izboru – 100gr 190
(gorgonzola, peper, šumarski, kajmak )
Domaći krompir – 200
Grilovano povrće – 330
Domaća ljutenica – 190
PECIVO
Domaća lepinja – 90
Tortilja sa roštilja – 100
Domaća lepinja sa integralnim brašnom i semenkama*** – 100
Štapići sa ljutenicom – 280
Zdrave domaće
SALATE
Šopska salata – 340
Srpska salata – 330
Sveža kupus salata – 270
Kiseli kupus (u sezoni) – 280
Paradajz – 310
Paradajz sa sirom – 320
Krastavac – 310
Pečena lučena paprika – 2kom 310
Pečena ljuta paprika – 1kom 110
Sveža ljuta paprika – 1kom 110
Tarator salata – 370
Sezonska salata (turšija, cvekla) – 260
Vitaminska salata – 390
Urnebes salata – 310
Zelena salata – 280
Bašta salata za dve osobe – 590
Moravska salata (paradaajz, pečena paprika i luk) – 370
Prolećna salata – 300
Miks zelenih salata – 300
Slatke, slasne
POSLASTICE
Domaći koh karamel/šumsko voće – 360
Čokoladna torta reforma – 390
Tulumba – 330
Tulumba punjena sa sladoledom od vanile*** – 410
Kadaif – 330
(grčki kolač sa pistaćima i orasima)
Domaće bakine palačinke – 3kom 390
(džem od šipka, eurokrem)
Palačinke Ćiribu za dve osobe – 640*novo*
(palačinke sa belim kremom, svežom malinom ili jagodom servirani sa plazmom u mleku)
Sladoled – 1 kugla 100
Kolač dana – 320
Kontakt
Radno vreme:
Radni dan: 11:00 – 00:00 h
Subota: 09:00 – 02:00 h
Nedelja: 12:00 – 21:00 h